Μαζί στην ίδια 12άδα του Ερμή Αργυρούπολης μπαμπάς και γιος Πέττας

pettas

Την δική της... ιστορία έγραψε η οικογένεια Πέττα στο παιχνίδι του Ερμή Αργυρούπολης με τον Χολαργό για την Α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ερμής Αργυρούπολης αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Χολαργό με 82-75.

Βέβαια τα φώτα στράφηκαν στον Νίκο Πέττα και στον γιο του Δημήτρη, οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια δωδεκάδα γράφοντας την... δική τους ιστορία!

Ο Δημήτρης Πέττας αγωνίζεται και στο εφηβικό του Ερμή Αργυρούπολης, ενώ στον σύλλογο ανήκει και ο μικρότερος γιος του Νίκου Πέττας, Γιάννης.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ερμή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Πέττας, μπορεί να αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Χολαργό, για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ερμή, αλλά η σχέση του με τον σύλλογο δεν ξεκίνησε φέτος.

Οι δύο γιοί του, αγωνίζονται εδώ και κάποια χρόνια στον σύλλογό μας και στον πρόσφατο αγώνα, ο Νίκος πραγματοποίησε ένα όνειρο που έχουν πάρα πολλοί γονείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Βρέθηκε στην ίδια δωδεκάδα με τον μεγάλο του γιο, Δημήτρη, που αγωνίζεται και με το εφηβικό, κάτι που νομίζουμε ότι το έχει στην ίδια (αν όχι σε μεγαλύτερη) τάξη μεγέθους με τότε που αγωνίστηκε αντίπαλος με τον GOAT, Michael Jordan.

Ελπίζουμε να είναι για πολλά χρόνια μαζί μας και να μπορέσει να παίξει στο αντρικό και με τον μικρό του γιο, Γιάννη!»