Η "πρώτη" του Ερμή Αργυρούπολης

sakota ganavias

Σήμερα (28/8) θα γίνει η πρώτη προπόνηση (6 μ.μ.) της ομάδας ανδρών του Ερμή Αργυρούπολης, που θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στη National League 2 (Γ' Εθνική).

Οι αθλητές όλων των τμημάτων, οι γονείς τους, αλλά και οι φίλοι της ομάδας, θα μπορούν να παραβρεθούν στο γήπεδο και να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας αλλά και τους αθλητές που συνέβαλλαν στην ιστορική άνοδο του Ερμή, την περασμένη σεζόν. Στις 19.30 θα γίνει και ο Αγιασμός του τμήματος, παρουσία του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου και άλλων καλεσμένων.

Η ομάδα ενισχύθηκε αυτό το καλοκαίρι με έμπειρους παίκτες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και εκτός από τους διεθνείς Ντούσαν Σάκοτα, Νίκο Πέτα,  ο προπονητής Παναγιώτης Γκαναβίας θα υπολογίζει και στην βοήθεια των νεαποκτηθέντων Κώστα Ταπίδη, Βαγγέλη Παπαπέτρου, Σπύρο Γκόγκα.

Ο Ερμής όμως δεν παύει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες του σε συνδυασμό και με τις μαθητικές υποχρεώσεις τους. Σε καμπ προετοιμασίας στο Λουτράκι, συμμετείχαν 15 παίδες και 15 έφηβοι υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του head coach Π. Γκαναβία, ενώ ένα μέλος των «μικρών», ο Θανάσης Παπαδημητρίου (γιός του ορθοπαιδικού γιατρού) συμμετέχει με το σχολείο του στο παγκόσμιο διαγωνισμό Φυσικής που γίνεται στο Καζακστάν. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι δύο παλαιοί παίκτες του Ερμής ο Μιχάλης Μελλής, αλλά και ο Πλάτων Καλλέργης (σημερινός πρόεδρος), συμβάλλουν στην όλη αναπτυξιακή λειτουργία του συλλόγου,.