Ο Κάρι εντυπωσιάστηκε από play του... Περιστερίου!

curry 1111

Ο Στεφ Κάρι σχολίασε ένα play του φετινού Περιστερίου, το οποίο αναρτήθηκε σε μία σελίδα στο Instagram, ειδική στις αναλύσεις φάσεων.

Μία σελίδα στο Instagram, η οποία - ανάμεσα σε διάφορα - αναλύει και μπασκετικά συστήματα, η All Day Athletes (τη διατηρεί ο Ολλανδός προπονητής ατομικής βελτίωσης του Γιανίκ Φράνκε), επέλεξε να το κάνει για ένα play του Περιστερίου, το οποίο έδειξε ο Βασίλης Σπανούλης και εκτέλεσαν οι παίκτες του.

Είναι από τις αναμετρήσεις για τους μικρούς τελικούς της Basket League απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το σχόλιο να αναφέρει ότι «έχουν μία έξτρα κίνηση για ό,τι δοκιμάσει (η άμυνα). Πώς το αντιμετωπίζεις;».

Τα σχόλια είναι αρκετά, ωστόσο ένα ξεχωρίζει. Λόγω του προσώπου. Ο Στεφ Κάρι σχολίασε το play

του Περιστερίου (!) και εξήγησε ότι «το πρόβλημα είναι ο παίκτης με το 18 (του ΠΑΟΚ). Πρέπει να παίξει από πάνω το σκριν». Και συνέχισε: «Είναι ωραία φάση, αλλά λειτουργεί μόνο μία φορά μέχρι να το καταλάβουν».

Πάντως, η σελίδα απάντησε στον Κάρι και χρησιμοποίησε τα λόγια του παίκτη του ΠΑΟΚ, Γιανίκ Φράνκε, ο οποίος τόνισε ότι το Περιστέρι χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη φάση πολλές φορές και πήραν πολλά απ' αυτή.

Play Peristeri