Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο «Ιβανώφειο» σε ματς εφηβικού πρωταθλήματος (vid)

Iraklis

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από 10 ημέρες, όταν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν εισβάλλει στο «Ιβανώφειο» και δη σε ματς του εφηβικού πρωταθλήματος.


Συγκεκριμένα την Κυριακή 2 Απριλίου είχαν αναμετρηθεί ο ΠΑΟΚ με την ΔΕΚΑ για το εφηβικό πρωτάθλημα μπάσκετ, σ' ένα ματς το οποίο «στιγματίστηκε» από την εισβολή οργανωμένων οπαδών του «δικεφαλου» στο «Ιβανώφειο».

Σύμφωνα με την «makthes.gr» οι γονείς που είχαν βρεθεί στο γήπεδο τρομοκρατήθηκαν και είχαν ζητήσει την απομάκρυνση τους από την αστυνομία. «Έψαχναν να κάνουν κακό. Ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και έψαχναν οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή. Ευτυχώς δεν βρήκαν γιατί θα είχαμε δράματα. Ζητήσαμε από την αστυνομία να τους απομακρύνει αλλά μας απάντησαν ότι δεν κάνουν κάτι» ήταν τα λόγια πατέρας αθλητή που παρακολουθούσε τον αγώνα στις κερκίδες στην «Μακεδονία».

Επιπλέον το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι οπαδοί έγραψαν συνθήματα στις κερκίδες του γηπέδου και σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, ένας από αυτούς παρακολουθούσε τον εφηβικό αγώνα κρατώντας λοστό στα χέρια. Φώναξαν συνθήματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ και ύστερα αποχώρησαν.