Ο Έλληνας που φτιάχνει σουβλάκια στο Φοίνιξ και λατρεύει τον Γιάννη! (vid)

 taa 

O επιχειρηματίας της ομογένειας, Γιώργος Βασιλείου που έχει εστιατόριο στο Φοίνιξ, εξήγησε τους λόγους που οι Έλληνες αγαπούν τον Greek Freak!

Η σειρά των NBA Finals συνεχίστηκε στο Φοίνιξ, εκεί όπου οι Σανς έκαναν το 2-0 κόντρα στους Μπακς. Στο μεταξύ, το τηλεοπτικό δίκτυο WTMJ-TV βρέθηκε στο Φοίνιξ και επισκέφτηκε το εστιατόριο που διατηρεί η οικογένεια Βασιλείου από το 1971, όταν δηλαδή οι Μπακς κατέκτησαν το πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο κύριος Γιώργος Βασιλείου, ιδιοκτήτης του GreekTown Restaurant που έχει καταγωγή από την Κόρινθο, μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την αγάπη των Ελλήνων για τον Greek Freak: «Θα μπορούσα να φτιάξω μια τεράστια λίστα με σπουδαίους αθλητές όμως ο Γιάννης είναι ο διεθνής σταρ με καρδιά μικρού παιδιού! Για αυτό σε αγαπάμε Γιάννη! Δεν πήγε σε κάποια super team, δεν πήγε για παράδειγμα στους Ουόριορς. Προτίμησε να μείνει στο Μιλγουόκι... Ο Θεός να σε έχει καλά Γιαννάκη! Είτε κερδίσεις, είτε χάσεις παίξε με καρδιά! Σε αγαπάμε! Η Ελλάδα είναι μαζί σου».