Σε δημοπρασία το αποτύπωμα των χεριών του Κόμπι

kobe

Αποτύπωμα των χεριών του Κόμπι Μπράιαντ, τα οποία βρίσκονται σε τσιμέντο έξω από το φημισμένο TCL Chinese Theatre στο Χόλιγουντ, θα δημοπρατηθούν τον Απρίλιο, μαζί με άλλα αναμνηστικά του θρύλου του μπάσκετ, ο οποίος απεβίωσε τον Ιανουάριο στο τραγικό δυστύχημα με το προσωπικό του ελικόπτερο.

Το αποτύπωμα είναι από δοκιμές που έγιναν το 2011, όταν ο «Black Mamba» έγινε ο πρώτος αθλητής που άφηνε το στίγμα του δίπλα στα μεγαλύτερα αστέρια της κινηματογραφικής βιομηχανίας, στο προαύλιο του θεάτρου της Hollywood Boulevard, ενώ η εκτίμηση του αρχίζει από τα 4.000 – 6.000 δολάρια.

Η ζήτηση για αντικείμενα ή είδη ένδυσης του Κόμπι Μπράιαντ έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με πωλητές σε eBay και σε άλλους ιστότοπους να αξιώνουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για παπούτσια, μπλουζάκια και μπάλες, υπογεγραμμένες από τον θρύλο των Λέικερς.

Το κορυφαίο αντικείμενο του Κόμπι είναι η εμφάνιση του με το Νο8, που φορούσε στους Λος Άντζελες Λέικερς στους τελικούς της σεζόν 1999-2000, με την εκτίμηση πριν την πώληση να κυμαίνεται στα 10.000 – 20.000 δολάρια.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ θα έχει προηγηθεί δημόσια έκθεση.