Τέσσερις μήνες εκτός ο Ερτσεγκ

erceg

Σε χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα θα υποβληθεί ο Ζόραν Ερτσεγκ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποτελούσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Ετορε Μεσίνα, αλλά τώρα ο Ιταλός τεχνικός δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Δηλώσεις επί του θέματος έκανε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Ο προπονητής σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τον Έρτσεγκ ως ένα σημαντικό στοιχείο του συστήματος της ομάδας και τα πρόσφατα παιχνίδια απέδειξαν ότι ο Ζόραν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό τον ρόλο. Είναι μια πολύ σοβαρή απώλεια για εμάς. Είχαμε μεγάλες ελπίδες για τον Έρτσεγκ, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε αν θα ψάξουμε για τον αντικαταστάτη του. Μελετάμε την αγορά και θα δούμε αν ο Αντρέι Βοροντσέβιτς μπορεί να γεμίσει τα παπούτσια του Έρτσεγκ. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να αποφασίσουμε γρήγορα σε αυτό το στάδιο της σεζόν».