Ομάδες «κορυφής» ψάχνουν την πρώτη νίκη!

serres ofiΔυνατές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες με τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους περιλαμβάνει η τρίτη αγωνιστική στην Α2. Δύο παιχνίδια στην Αθήνα και έξι στην περιφέρεια.

Όπως όλα δείχνουν το «γκρουπ» της κορυφής θα διασπαστεί. Κι αν η Νέα Κηφισιά έχει θεωρητικά εύκολο έργο δε συμβαίνει το ίδιο και με τις άλλες τρεις ομάδες που παραμένουν αήττητες.

Παγκράτι - Φιλαθλητικός

Βαθμολογικά και αγωνιστικά είναι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν ελαφρύ προβάδισμα λόγω της έδρας τους ωστόσο όπως έχει δείξει ο Φιλαθλητικός έχει… άγνοια κινδύνου. Άδεια τα απουσιολόγια των δύο προπονητών.

Τρίκαλα BC  - Αγ. Παρασκευή

Πέρυσι και πάλι στην 3η αγωνιστική στις 16/10 για τη Β’ Εθνική, η Αγία Παρασκευή πήγαινε δίχως νίκη στα Τρίκαλα. Οι γηπεδούχοι, με περίπου την ίδια ομάδα με φέτος επικρατούσαν εύκολα παραμένοντας αήττητοι. Φέτος η ΚΑΠ αναβαίνει στη Θεσσαλία και πάλι χωρίς νίκη, ωστόσο αυτή τη φορά και οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα… ροζ χρώμα. Τα Τρίκαλα θα παίξουν και πάλι δίχως τον Λεπενιώτη που θα χειρουργηθεί.

Ίκαροι Σερρών - ΟΦΗ

Στα… χαρτιά και τις εκτιμήσεις πριν από την έναρξη της σεζόν, θα επρόκειτο για ένα ντέρμπι κορυφής. Αντιθέτως και οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να σπάσουν το ρόδι στη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι παρατάσσονται πλήρεις τη στιγμή που ο ΟΦΗ ανεβαίνει στις Σέρρες με τους Δημήτρη Καραδολάμη και Ιβάν Βουκαντίνοφ στην αποστολή, αλλά με ελάχιστες πιθανότητες να παίξουν.

Ν. Κηφισιά - Αρκαδικός

Πιθανότατα το πιο «εύκολο» από πλευράς πρόβλεψης παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Και όχι λόγω… υποτίμησης του Αρκαδικού, αλλά λόγω δυναμικής της ΑΕΝΚ που βρίσκεται σε φουλ φόρμα και δύσκολα θα έχει απώλειες στην έδρα της από ομάδες που δεν έχουν τους ίδιους στόχους με εκείνη. Απόντας για τους γηπεδούχους ο Νικητάκης, αμφίβολοι για την ομάδα της Τρίπολης οι Πάνου και Τσουμπρίλο που αντιμετώπισαν προβλήματα μέσα στην εβδομάδα.

Κόροιβος Αμ. - Νίκη Βόλου

Δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία, που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις τους. Ο Κόροιβος στηρίζεται στην έδρα του ωστόσο αναμένεται να έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει πως «πουλιέται» πολύ ακριβά. Χωρίς προβλήματα και οι δύο αντίπαλοι.

Ερμής Λαγκ. - Δόξα Λευκάδας

Το καλό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει ο Ερμής ώστε να διατηρήσει το αήττητο. Απέναντί του μία ομάδα, που θα παραταχθεί επίσης χωρίς προβλήματα, που έχει δείξει πως μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της πιο εύκολα από πέρυσι. Παρότι λόγω… μεγέθους το κλειστό του Λαγκαδά αποτελεί δυνατή έδρα, δε δίνει παρά ένα πολύ μικρό προβάδισμα.

Ηράκλειο - Λαύριο

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για το Ηράκλειο που θέλει να εκμεταλλευτεί το γήπεδό του. Απέναντί του μία ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά και υπερτερεί σε εικόνες και εμπειρία τόσο ώστε να γνωρίζει πως μπορεί να «δραπετεύσει» με νίκη από γήπεδα της περιφέρειας. Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεσή του τον βασικό τους σέντερ Τζόρτζε Γιοβάνοβιτς που θα αποτελέσει παρελθόν καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Μετς Α

17.00

Παγκράτι - Φιλαθλητικός

Τσώνος Β-Μπίκας-Θεοδωρόπουλος

Κατσιμήδιο

17.00

Τρίκαλα BC  - Αγ. Παρασκευή

Μητσόπουλος-Λαζαρίδης-Τσιαπλής

ΔΑΚ Σερρών

17.00

Ίκαροι Σερρών - ΟΦΗ

Γκούμας-Κοτσίμπος-Συμεωνίδης

Ν.Κηφσιάς

17.00

Ν. Κηφισιά - Αρκαδικός

Κατραχούρας-Τσώνος Μ-Δαρλαμήτσος

Αμαλιάδας

17.00

Κόροιβος Αμ. - Νίκη Βόλου

Καλδίρης-Σκούτας-Καραβίτης

Λαγκαδά

17.00

Ερμής Λαγκ. - Δόξα Λευκάδας

Ξενικάκης-Ταρενίδης Στ.-Μακρής

Λίντο

17.00

Ηράκλειο - Λαύριο

Παναγιώτου-Βαρδάλος-Μπούσιας