Η αλήθεια για τον Πανιώνιο

panionios celeb

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Η άνοδος του «ιστορικού» στην Α2 κατηγορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αποτέλεσε την αφορμή για το αμοιβαίο ενδιαφέρον που προέκυψε από τον φίλαθλο του Πανιωνίου και αφανή «στυλοβάτη» της περσινής προσπάθειας των «κυανέρυθρων», Ίναχο Παππά, καθώς και του Ίωνα Βαρουξάκη, ο οποίος, αφενός έχει προσφυγικές ρίζες (εξ’ ου και το όνομα του που θα γίνει και σύνθημα, αν αναλάβει το τμήμα μπάσκετ) και αφετέρου γνωρίζει ότι το μέγεθος και το όνομα του Πανιωνίου, προσφέρεται για επιτυχή επένδυση, χωρίς να χρειαστεί αναγκαστικά να γίνει σύγκριση με την έως τώρα ενασχόληση του με τον Ιωνικό Νικαίας.

Ποιά είναι, λοιπόν, η αλήθεια για την έναρξη, την συνέχιση και την ενδεχόμενη κατάληξη μίας σημαντικής συνεργασίας, εφόσον ευοδωθούν οι συζητήσεις και των δυο πλευρών; Ο κ. Παππάς που είναι λάτρης της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου και γνωρίζοντας τον κ. Βαρουξάκη, λόγω μακράς προσωπικής και επαγγελματικής σχέσης, έλαβε, μετά το πέρας του πρωταθλήματος, την πρωτοβουλία να του προτείνει την ανάληψη της διοικητικής μέριμνας της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου. 

Από την πρώτη και μοναδική συζήτηση που έχει γίνει, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων για το «δούναι και λαβείν» και με το ισχυρό δεδομένο ότι ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την πορεία του πρωταθλητισμού του, χωρίς να αφήσει ατακτοποίητες οφειλές για την επόμενη ημέρα που είναι «λευκή» για τον οποιοδήποτε επενδυτή.  Ο κ. Βαρουξάκης έχει επιφυλαχθεί να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να αργήσει να το κάνει. Δεδομένης της αμοιβαίας εκτίμησης, οι σχέσεις δεν έχουν διαταραχθεί από τις ανακριβείς πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο περί ερασιτέχνη Πανιωνίου και ακαδημιών.

Άλλωστε, ο κ Βαρουξάκης ξεκαθάρισε εξ΄άρχής ότι προτίθεται να ολοκληρώσει έναν κύκλο επαφών με παράγοντες σχετιζόμενους με τον Ιωνικό Νικαίας πρωτού ανακοινώσει οποιαδήποτε απόφαση του, ενώ ο κ. Παππάς πιστεύει ακράδαντα και έχει πιστούς υποστηρικτές στην πρόταση του ότι αποτελεί «μονόδρομο» για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου να πετύχει τον στόχο της ανόδου-ρεκόρ στην Α1, με την ύπαρξη ισχυρού και έμπιστου επενδυτή που θα προσφέρει την αρωγή του στην υλοποίηση του στόχου αυτού.