Ζημιά με Σάφτενααρ!

shaftenaar

Τα πάνω κάτω φέρνει στο Ρέθυμνο το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ρόλαντ Σάφτενααρ στο μάτι και τον αναγκάζει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να μείνει εκτός δράσης για περίπου 3-4 μήνες!

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν μπορούσε να διανοηθεί το μέγεθος της κακοδαιμονίας του ίδιου και της ομάδας όταν πληροφορήθηκε από τους γιατρούς τα κακά μαντάτα. Τα παράπονα του Ρόλαντ Σάφτενααρ για την ποιότητα της όρασής του οφείλονταν τελικά σε αποκόλληση που είχε υποστεί ο αμφιβληστροειδής χιτώνας στο ένα μάτι του, συνεπεία της μεγάλης μυωπίας που έχει! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και να μείνει έξω για περίπου 3-4 μήνες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά. Πρακτικά δηλαδή θα χάσει τη σεζόν και το Ρέθυμνο πρέπει να βρει αντικαταστάτη του.

Πράγμα καθόλου εύκολο, δεδομένου ότι ο Ολλανδός είχε εξελιχθεί στον πολυτιμότερο παίκτη του Ρεθύμνου με πλούσια προσφορά στις μάχες μέσα στη ρακέτα και με ιδιαίτερη έφεση τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη συλλογή ριμπάουντ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναζητεί λύσεις από την αγορά των κοινοτικών, ενώ και το γεγονός ότι ο Νίκος Μπάρλος παραμένει χωρίς ομάδα, είναι πιθανό να του κεντρίσει το ενδιαφέρον.