Ήρθε ο Πέιν, καθ' οδόν για Μπάβτσιτς

Η απόκτηση ενός ακόμη ψηλού απομένει για την ολοκλήρωση του ρόστερ του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ενδεχομένως αυτός να είναι και ο Έντιν Μπάβτσιτς με τον οποίον υπήρξαν συζητήσεις προ Ευρωμπάσκετ και εξετάζεται σοβαρά από το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου.

Σε αντίθεση με τις συζητήσεις που προηγήθηκαν των υποχρεώσεων του Βόσνιου σέντερ στο Ευρωμπάσκετ, πλέον οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι για να… σοβαρέψουν τη κουβέντα. Σε ότι αφορά τα «θέλω» του ΠΑΟΚ, η περίπτωση του Μπάβτσιτς προτάθηκε από καιρό αλλά δεν ήταν στις πρώτες επιλογές.

Προφανώς και εξετάστηκαν άλλοι παίκτες, φαίνεται όμως ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν βρήκε αυτό που ήθελε. Όσο για τον Μπάβτσιτς; Ίσως να υπολόγιζε ότι μέσα από την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ, θα είχε τη δυνατότητα εξασφάλισης καλύτερου συμβολαίου σε σχέση με το τελευταίο στον ΚΑΟΔ. Ωστόσο, ο Άτσα Πέτροβιτς τον χρησιμοποίησε ελάχιστα (σ. σ. μόλις 23 λεπτά σε σύνολο πέντε αγώνων). Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη έφθασε ο Μαρκ Πέιν και ήδη ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ομάδα. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ.

Μπορώ να βοηθήσω πολύπλευρα την ομάδα, καθώς έχει τη δυνατότητα να παίξω και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου.