Πνεύμα συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ

Παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκοψε την πίτα της σε όμορφη και λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης. Το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα, η διοίκηση, επιφανή μέλη της οικογένειας του Δικεφάλου όπως  οι Νίκος Βεζυρτζής, Βασίλης Οικονομίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Κώστας Πανάκας, Κώστας Αμοιρίδης, Δημήτρης Πατρίδας  αλλά και συνεργάτες του κ. Κοντομηνά.

Ο Μπάνε Πρέλεβις στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία στους παίκτες και εξωαγωνιστικές-πρώτα-επιτυχίες στην ομάδα.

Ακολούθησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος που ευχαρίστησε τον κ. Κοντομηνά, στον οποίο δώρισε  μια ρέπλικα του Κυπέλου Κυπελλούχων της Γενεύης, προσθέτοντας.  «Η μεγάλη ομάδα με τον μεγάλο λαό έχουν όνειρα και ελπίζουμε να είστε συνεχώς μαζί μας για να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Κοντομηνάς που μεταξύ άλλων είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίρνω το πρώτο μεγάλο Ευρωπαϊκό τρόπαιο του ΠΑΟΚ, αν και δεν νομίζω ότι μου αξίζει τέτοια τιμή. Όλοι περνούμε δύσκολα , ο ΠΑΟΚ έχει οικονομικά προβλήματα από τα προηγούμενα χρόνια όπως και εμείς πληρώνουμε όσα έγιναν μετά το 1980. Ελπίζω το 2013 να υπάρξει βελτίωση, ο κόσμος πιστεύει ότι θα πάμε καλύτερα, γιατί το 70% της οικονομίας βασίζεται στην ψυχολογία. Ελπίζω το. μεθαύριο να είναι καλύτερο».

 Συμπλήρωσε πως «τώρα πλησιάζουμε πάτο αν γίνουν και άλλες περικοπές εκεί που δεν  πρέπε,ι, δεν αντέχει η οικονομία. Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε κόσμο κι εμείς θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Τώρα βρίσκεται στην τετράδα. Είναι καλή θέση και ελπίζω να πάει ακόμα και δεύτερος με την διάθεση και την όρεξη των παικτών και την δουλειά των διοικούντων στα οικονομικά. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ, αν και τα πράγματα δεν είναι ρόδινα».

 Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έκοψε τις δύο πίτες, το πρώτο φλουρί έπεσε στον Μιχάλη Τσαϊρέλη που πήρε δώρο ένα ετήσιο εισιτήριο για τα Village Cinemas ενώ το δεύτερο έπεσε στον Θάνο Κουλουτμπάνη,  ο οποίος κέρδισε ένα συμβόλαιο ασφαλιστήριο κατοικίας της Prime Insurance.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ πρόσφερε στον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς με υπογραφές.