Μπανκς αντί Άμστρονγκ

 Ο Μάρκους Μπανκς θα πάρει τη θέση του Χίλτον Άρμστρονγκ στην Α1, όπως ανακοίνωση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού.
«Ο Μπανκς θα αντικαταστήσει τον Χίλτον στην Ελλάδα και από το επόμενο παιχνίδι (με αντίπαλο το Περιστέρι) θα παίζει μαζί μας στο πρωτάθλημα. Θα είναι ο 6ος μας ξένος».
Ο Πεδουλάκης δεν έμεινε πάντως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο α΄ μέρος στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την Ελευσίνα.

«Μας έλειπε η συγκέντρωση και ήταν λάθος που προσπαθούσαμε από την επίθεση να μπούμε στο παιχνίδι. Μέχρι ένα βαθμό... πνευματικά αυτό μπορεί να μας στοιχίσει γιατί παίζαμε ατομικά. Βρήκαμε την ευκαιρία να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στο παρκέ. Στο 3ο δεκάλεπτο μπήκαμε με μεγάλη ενέργεια και σ’ αυτό το διάστημα κρίθηκε και το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Πανελευσινιακού. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα μπροστά μας στην προσπάθεια που έχουμε κάνει στην Ευρωλίγκα και αυτό έχουμε πλέον στο μυαλό μας. Λιγοστεύουν τα “rotation” και γίνεται καταπόνηση των παικτών. Έχουν διάθεση τα παιδιά να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο. Σήμερα δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και γενικά μετά από κάθε ευρωπαϊκό ματς δεν δείχνουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Σκαραφίγκας: «Προβληματίσαμε και προβληματιστήκαμε»

Δεν ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνιση στο β' ημίχρονο, ο Γιώργος Σκαραφίγκας:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε πολλά προβλήματα και κάναμε προπονήσεις όλη την εβδομάδα με εννέα άτομα. Κι αυτό το λέω όχι γιατί θα νικούσαμε τον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί θέλουμε την καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. Προβληματίσαμε και προβληματιστήκαμε. Δεν είναι κριτήριο αυτός ο αγώνας. Μία ομάδα με την ποιότητα του Παναθηναϊκού, είναι δύσκολος αντίπαλος. Καλή επιτυχία του εύχομαι σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Ερωτηθείς πότε θα επιστρέψει στη δική του έδρα ο Πανελευσινιακός, ο Σκαραφίγκας απάντησε:

«Προσπαθούμε στο ξεκίνημα του β' γύρου που έχουμε και πολύ σημαντικά παιχνίδια, να μπορέσουμε να γυρίσουμε να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο».