''Μπορούμε...έστω και αν ο Διαμαντίδης χρειαστεί να παίξει 40 λεπτά''

bloggif 55302f921c722

Ο 58χρονος προπονητής του Παναθηναικού Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη τύπου έδειξε ακόμα πίστη για το 2-1, καθώς και τη δύναμη που έχει το τριφύλλι στην έδρα του.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν καλύτερη από εμάς και νίκησε δίκαια. Ένας απ' τους λόγους ήταν το ότι μπόρεσε να τιμωρήσει κάθε λάθος μας. Καθένα λάθος μας στοίχιζε σε πόντους κι αυτό ήταν κάτι που μας πλήγωσε. Απ' τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας άνοιξαν τη διαφορά πάνω απ' τους 10 πόντους για εμάς ήταν πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε και ν' ανατρέψουμε την κατάσταση. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ, όπου μεταφέρεται η σειρά και να μειώσουμε στο σκορ. Όμως, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα απ' όλα να μειώσουμε τα λάθη μας».

Για τις γκρίνιες που ακούγονται για τον ΝτεΜάρκους Νέλσον τόνισε: «Ο Νέλσον έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και γι' αυτό δε μας έχει βοηθήσει όσο θέλαμε. Άλλωστε, γι' αυτόν τον λόγο παίζει αρκετή ώρα ο Διαμαντίδης. Κι αν χρειαστεί, τη Δευτέρα θα παίξει και 40 λεπτά. Νομίζω ότι στο τρίτο παιχνίδι μπορούμε να νικήσουμε».