Σλότερ: «Είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε τη νίκη»

«Αποδεκατισμένος» αναχώρησε για τη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα δώσει το πιο δύσκολο ματς στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νίκου Παππά, Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, Λευτέρη Μποχωρίδη και Λουκά Μαυροκεφαλίδη οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα, ενώ θέση στην 12άδα θα πάρουν οι Κόνιαρης, Παπαγιάννης και Διαμαντάκος.

Πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο για το ματς με τη Ρεάλ (22/1, 21:45, ΝΕΡΙΤ), ο Ει Τζέι Σλότερ, δήλωσε: « Πάμε στη Μαδρίτη για ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια από τις δυσκολότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της. Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Θα πω απλά ότι θα μπούμε στο παρκέ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε πάντα για τη νίκη».

Ο Γιάνις Μπλουμς τόνισε με τη σειρά του: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γνωρίζουμε επίσης ότι το Final 4, θα γίνει και στο "σπίτι" της. Εμείς έχουμε πολλές απουσίες, όμως δεν το κοιτάμε αυτό και θα μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας παίζουν πολύ γρήγορα με πολλούς αιφνιδιασμούς. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να παίξουμε έξυπνα».