Έτοιμος ο Παππάς για Αρμάνι!

Pappas Turow

Ο τραυματισμός του Νίκου Παππά θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν! Ο 24χρονος γκαρντ μπορεί να απουσίασε από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στα Τρίκαλα, ωστόσο έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης.

Συγκεκριμένα ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά μέρα με τη μέρα αναμένεται να μπει δυναμικά στην προετοιμασία των «πρασίνων» για την δύσκολη αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα (σ.σ. εξσαίρεση ο Ντεμάρκους Νέλσον) και άρχισε ήδη να ανεβάζει ρυθμούς γι' αυτό το ματς. Άλλωστε είναι πολύ κρίσιμο όσον αφορά τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, αφού άπαντες στον Παναθηναϊκό θέλουν να εκμεταλλευτούν στο... απόλυτο το ΟΑΚΑ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ευχές ΠΑΟ σε Δεληγιάννη
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τις ευχές του στον σέντερ των Τρικάλων Χρήστο Δεληγιάννη, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Τρίκαλα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εστάλη στην ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries η παρακάτω επιστολή: «Αξιότιμοι κύριοι, με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, των αθλητών, του τεχνικού τιμ και διοικητικού προσωπικού για καλή ανάρρωση του αθλητή σας κ. Χρήστου Δεληγιάννη και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Την επιστολή υπογράφει ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μάνος Παπαδόπουλος».