Μένει εκτός για δύο μήνες ο Νέλσον!

boho nelson

 

Πολύ πιο σοβαρό φαίνεται πως είναι το πρόβλημα του ΝτεΜάρκους Νέλσον στον Παναθηναϊκό! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός στη κνήμη ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο μήνες, γεγονός που αναγκάζει τους «πράσινους» να ψάξουν για... προσωρινό αντικαταστάτη!

Στο τουρνουά της Ζαλγκίρις θα ενισχύσει τους νταμπλούχους ο Τζάρβις Θριτ (21χρ., 1.88μ.) ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, αλλά ακολούθησε την αποστολή της ομάδας προκειμένου να βοηθήσει στο rotation. Βέβαια στον Παναθηναϊκό ενδέχεται να αναζητήσουν κάτι... καλύτερο προκειμένου να πάρει τη θέση του Νέλσον όσο καιρό θα βρεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποφέρει από περιοστίτιδα (σ.σ. σύνδρομο εκ καταπονήσεως στη κνήμη που μπορεί να εξελιχθεί σε κάταγμα κοπώσεως) και θεωρείται απίθανο να προλάβει τα πρώτα επίσημα ματς των «πρασίνων» σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Γι' αυτόν τον λόγο οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν άμεσα για έναν παίκτη που θα πάρει τη θέση του (έστω και προσωρινά) αφού τα παιχνίδια (και τα ταξίδια φυσικά) που έρχονται θα είναι πολλά και επίπονα. Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το ματς κυπέλλου στο (κεκλεισμένων των θυρών) ΟΑΚΑ, αφού είναι δύσκολο να έχει βρεθεί παίκτης μέχρι τότε. Παράλληλα, οι νταμπλούχοι αναζητούν και ψηλό ο οποίος θα συμπληρώσει τη φροντ λάιν δίπλα στους Μαυροκεφαλίδη και Μπατίστα.

Πάντως εκτός δράσης εξακολουθεί να βρίσκεται και ο διεθνής σέντερ, ο οποίος με τη σειρά του δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για το Κάουνας, κάτι που ισχύει και για τους Αντώνη Φώτση, Μιχάλη Λούντζη. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Σλότερ και Γιάνκοβιτς, με τον Αμερικανό να είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ντεμπούτο με τη «πράσινη» φανέλα και τον 24χρονο φοργουορντ να επιστρέφει ύστερα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Σαββάτο (7μ.μ.) την οικοδέσποινα Ζαλγκίρις που θα αποσύρει και τη φανέλα του Αρβιντας Σαμπόνις, ενώ αργότερα (9.30μ.μ.) θα παίξουν Γαλατασαράι-Λοκομοτίβ Κουμπάν. Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο μικρός (5μ.μ.) και ο μεγάλος τελικός (7.30μ.μ.)