"Νοσοκομείο" ο Παναθηναϊκός!

slaughter

Αποδεκατίζεται ο Παναθηναϊκός κι ακόμα η προετοιμασία του δεν έχει φτάσει καν στο μέσο της! Τελευταίο "θύμα" ο Έι Τζέι Σλότερ, που θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες!

Τα προβλήματα αποκτούν διαστάσεις... βουνού για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, η σκληρή προετοιμασία του οποίου προκαλεί "θύματα". Τελευταίο εξ αυτών είναι ο Ει Τζέι Σλότερ, ο οποίος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας. Αυτό έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Ο Αμερικάνος γκαρντ θα ξεκινήσει να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και αναμένεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων.

Θυμίζουμε ότι νοκ άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες έχουν τεθεί και οι Μαυροκεφαλίδης, Χαραλαμπόπουλος, επίσης λόγω θλάσεων, ενώ από τις προπονήσεις απέχει και ο Αντώνης Φώτσης λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Τουλάχιστον έχει επιστρέψει ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Εν τω μεταξύ, ο Τζέιμς Γκιστ αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη (10/9) και θα δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση.