"Ζοτς, γύρνα σπίτι σου"!

dimitris zoc

Παραμονή του κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιστρέψει για να οδηγήσει το "τριφύλλι" σε νέες στιγμές δόξας!

 

Με αφορμή την άφιξη του Ζοτς στην Ελλάδα ως αντίπαλος πλέον του Παναθηναϊκού, αφού κάθεται στον πάγκο της Φενερμπαχτσέ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να κάνει γνωστά τα άμεσα σχέδιά του απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση στον πολυνίκη Σέρβο προπονητή να γυρίσει πίσω στην ομάδα που λάτρεψε και τον λάτρεψε!

«Μοιάζει με κακόγουστο αστείο το να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς... Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του, ώστε να ολοκληρωθεί ο στόχος του να ξεπεράσουμε την Ρεάλ σε ευρωπαϊκούς τίτλους», δήλωσε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο αναφερόμενος στον αγώνα της Πέμπτης πρόσθεσε: «Οσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, θα τον στεναχωρήσουμε διότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός».

Η ΚΑΕ πάντως ετοιμάζεται να υποδεχθεί με όλες τις πρέπουσες τιμές τον Ομπράντοβιτς στο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ.