Τζέτερ και... Ράιτ στο «πράσινο» στόχαστρο!

Στο «μικροσκόπιο» του Αργύρη Πεδουλάκη φαίνεται να βρίσκονται ο Αμερικανός (με ουκρανικό διαβατήριο) Γιουτζίν «Που» Τζέτερ, αλλά και ο επίσης Αμερικανός (με βοσνιακό διαβατήριο) Ζακ Ράιτ! 

Ο Ράιτ είναι γνωστός από τη θητεία του στο Ρέθυμνο τη σεζόν 2011-2012, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Τσιμπόνα, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ενώ από το καλοκαίρι ανήκει στη γερμανική Μπάμπεργκ. Την είδηση για τον Ράιτ διέρρευσε η ιταλική ιστοσελίδα worldbasket.com! Για την ακρίβεια δεν αναφέρει μόνο ενδιαφέρον, αλλά ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία! 

Νωρίτερα το ebasket.gr έγραψε για τον Τζέτερ, (31χρ., 1.80μ.) ο οποίος αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού ενόψει του β' γύρου στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας. Βέβαια η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού δεσμεύεται με κλειστό συμβόλαιο με την ομάδα Σάνγκντονγκ Φλέιμινγκ Μπουλς της Κίνας!

Μάλιστα αποτελεί και τον φυσικό της ηγέτη έχοντας κατά μ.ο.  26.1 πόντους (με 46% στα δίποντα και 42.4% στα τρίποντα), 4.9 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ. Εκτός των άλλων άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας οδηγώντας την Ουκρανία στην 6η θέση και στη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν καταφέρουν στον Παναθηναϊκό να «σπάσουν» το συμβόλαιό του, μόνο τότε θα μπορέσουν στην απόκτησή του. Κάτι πυο θεωρείται δύσκολο στην παρούσα φάση, αφού η ομάδα του δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο από τη στιγμή που παλεύει να μπει στα πλέι οφ.

Την Τετάρτη τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

«Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται από την Τετάρτη (12/2) τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό (20/2, 9.45μ.μ.), τα οποία μπορούν να προμηθεύονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης".

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων από την Τετάρτη (12/2) ως την Παρασκευή (14/2) θα είναι 10π.μ. με 6.00μ.μ., το Σάββατο (15/2) θα είναι 11.00π.μ. με 5.00μ.μ. και την Κυριακή (16/2) θα είναι 11π.μ. με 3.00μ.μ.»