Πάει για το «μπαμ» με τον Καλάθη!

Το «κόλπο γκρόσο» του καλοκαιριού επιχειρεί να κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Μετά και την επισημοποίηση της απόκτησης του Αντώνη Φώτση, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επιθυμεί να ξαναφέρει στην ομάδα του και τον Νικ Καλάθη. Για την ακρίβεια, όχι μόνο το επιθυμεί, αλλά το προσπαθεί κιόλας!


Με προσωπικές κινήσεις θέλει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να αποκτήσει με τη μορφή μεταγραφής τον διεθνή γκαρντ από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Στην παρούσα φάση η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν γερή αύξηση των αποδοχών, ανανεώνοντας παράλληλα και το συμβόλαιό του.

Ο Καλάθης έχει να λάβει την επόμενη χρονιά 1,2 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα τα οποία μπορεί και θέλει να του δώσει ο Παναθηναϊκός. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να επέλθει και συμφωνία με την Λοκομοτίβ, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τόσο εύκολα τον καλύτερο παίκτη της.

Τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί τις επόμενες ημέρες, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να χειρίζεται προσωπικά το θέμα και να είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ολοκληρώσει το deal της χρονιάς. Αν και στην παρούσα φάση φαντάζει κάτι αρκετά δύσκολο.