Λάσμε αλά... Ντομινίκ!

lasme real

Ο Στεφάν Λάσμε κατάλαβε ότι αυτά που ζητούσε δεν επρόκειτο να τα βρει στον... αιώνα τον άπαντα και θα μείνει για άλλα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Το πρωί της Δευτέρας η ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του σε στιλ... Ντομινίκ Ουίλκινς!

H παραμονή του Λάσμε στον Παναθηναϊκό "κλείδωσε" για άλλα δύο χρόνια! Έτσι κι αλλιώς από την αρχή η αίσθηση ήταν ότι η διακοπή των συζητήσεων μαζί του στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ήταν περισσότερο ένα κόλπο του Παναθηναϊκού ώστε να πιέσει τον Αφρικανό να πάρει μια απόφαση και να δρομολογήσει τις εξελίξεις, παρά πραγματική απόσυρση ενδιαφέροντος. Ο Λάσμε ήταν πάντα η πρώτη και βασική επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση.

Ο Αφρικανός είχε στα χέρια του μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό για διετές συμβόλαιο έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων ετησίως, πέραν αυτής δεν είχε καμία άλλη, η ΤΣΣΚΑ πήρε τον Χάινς, στην Τουρκία δεν έβρισκε τα λεφτά που ήθελε, ενώ και η Μακάμπι, που κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα ρώτησε να μάθει πόσα ζητάει, όταν έμαθε... στραβοκατάπιε. Από το ΝΒΑ ούτε φωνή ούτε ακρόαση, επομένως έκρινε πως το καλύτερο που είχε να κάνει είναι να πάρει τα λεφτά του Παναθηναϊκού και να κάνει... καλό και ήσυχο καλοκαίρι.

Τη Δευτέρα το πρωί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πανηγυρικά την παραμονή του Αφρικανού στην ομάδα. Με τρία θαυμαστικά στον τίτλο και με ύφος λιτό και λακωνικό που παραπέμπει στην ανακοίνωση της μεταγραφής του... αθλητή Ντομινίκ Ουίλκινς!

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια"