Στο ραντάρ της Φενέρ ο Παπαγιάννης!

Papagiannis 13

Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε προς το πρόσωπο του Γιώργου Παπαγιάννη στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

Τα μεταγραφικά πλάνα αρχίζουν να έρχονται σε πρώτο φόντο, όσο πλησιάζει και το τέλος των υποχρεώσεων κάθε ομάδας και στα...εδάφη της Τουρκίας, ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για τη Φενέρμπαχτσε συνδέθηκε με το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα δει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» να ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και κατ΄ επέκταση θα πέσει στο τραπέζι αρκετών υποψηφίων για το επόμενο σταθμό του. Βάσει των όσων μετέφερε ο Κάγκλαρ Τορούν, μέσω του Twitter, η νέα σεζόν για το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη εστιάζει και σε ενδιαφέρον τον Έλληνα σέντερ. Στο μεταξύ, πρέπει να σημειωθεί πως για το "τριφύλλι" αποτελεί προτεραιότητα να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών στην προσπάθεια δημιουργίας μίας ομάδας με τα θέλω του Εργκίν Αταμάν.

Σίγουρα το φετινό καλοκαίρι θα έχει αρκετή... δράση στο παρκέ των διαπραγματεύσεων για τον Παπαγιάννη και απομένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στη συγκεκριμένη φήμη που ξεκίνησε από τη γειτονική χώρα.