Πιτίνο: «Ελπίζω να επιστρέψω στους πάγκους σε έξι μήνες» (vid)

pitino 6

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS, o Ρικ Πιτίνο στάθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο εγγονός του και υπογράμμισε ότι σε έξι μήνες θα είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στην προπονητική αναλαμβάνοντας τις τύχες κάποιας ομάδας.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μίλησε για το πρόβλημα του εγγονού του λέγοντας ότι «μόνο 300 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με αυτό. Και θέλω να βοηθήσω τον γιο μου και την γυναίκα του ώστε να βρούμε τις απαντήσεις μέσω των καλύτερων γιατρών. Πραγματικά είναι πολύ σπάνιο. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλες τις γνωριμίες που έκανα τα χρόνια που ήμουν στην προπονητική ώστε να βρούμε έναν γιατρό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Ευελπιστώ ότι σε έξι μήνες θα είναι τα πάντα καλύτερα και εγώ θα είμαι σε θέση να να επιστρέψω σε κάποια ομάδα».

Μεταξύ άλλων στάθηκε και στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με το πανεπιστήμιο του Λούιβιλ εξηγώντας εκ νέου ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με τα όσα τον κατηγόρησαν και υπογράμμισε ότι ήταν άλλοι οι λόγοι που είχαν οδηγήσει τους ανθρώπους του πανεπιστημίου στην απόλυσή του.