"Δεν πωλείται ο Φώτσης"

Εμπλοκή παρουσιάζεται στην περίπτωση επιστροφής του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό μετά τη δήλωση του τζένεραλ μάνατζερ του Μιλάνου, Λίβιο Πρόλι, ότι ο παίκτης δεν πάει για την ώρα πουθενά.

Τα ρεπορτάζ των ιταλικών εφημερίδων γράφουν πως το Μιλάνο θέλει πράγματι έναν παίκτη πιο δραστήριο για τη θέση του Φώτση, ωστόσο δεν είναι εύκολο να αποφασίσει κάτι τέτοιο. Κυρίως λόγω του ότι αν κάνει τώρα την αλλαγή, δεν θα έχει δικαίωμα για άλλη μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού θα συμπληρώσει τα 16 συμβόλαια μέσα σε μια χρονιά, που δικαιούται βάσει του κανονισμού.

Επομένως θα πάρει ρίσκο κι αυτός ο προβληματισμός αντικατοπτρίζεται στη δήλωση του Πρόλι στην Gazzetta dello Sport με την οποία βάζει προσωρινά φρένο στις επιδιώξεις του Παναθηναϊκού να επανεντάξει στο ρόστερ του τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ. "Δεν έχουμε καμία πρόταση για τον Φώτση. Είναι παίκτης μας και δεν πωλείται. Δεν θέλουμε να κάνουμε την τελευταία μεταγραφή που δικαιούμαστε τώρα. Θα την κρατήσουμε για τα πλέι οφ".

Ο Πρόλι είναι κατηγορηματικός κι αυτό δεν βοηθά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη, αφού, εκτός από το συμβόλαιο που θα δώσει τον Φώτση για τα επόμενα δύο χρόνια, θα πρέπει να καλύψει και τα 400.000 Ευρώ που πρέπει να λάβει από το Μιλάνο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.