Διάστρεμμα ο αρχηγός

Διάστρεμμα έχει πάθει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά η σοβαρότητά του θα φανεί την Παρασκευή. Αυτό είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης, που έκανε ειδική μνεία στη βοήθεια του κόσμου μετά την αποχώρηση του αρχηγού και κάλυψε τον Ούκιτς.

"Έγινε δυνατό παιχνίδι και για δύο ομάδες. Η Μάλαγα τρέχει, μας πίεσε με την ταχύτητα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε 12 πόντους από αιφνιδιασμούς και πολλά ελεύθερα σουτ. Παίζει συνεχώς με 3 γκαρντ. Εμείς δώσαμε και δεύτερες επιθέσεις, 8 επιθετικά, πηδούσαμε 3 άτομα κυρίως από συνήθεια, εκεί το ισορρόπησε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στο pick and roll με τον "Σόφο", τα παιδιά στο rotation δε μπορούν να αντέξουν στην ταχύτητα της Μάλαγα. Δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε αποτελέσματα απ' την άμυνα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε set παιχνίδι, αλλά νικήσαμε. Οι νίκες μετράνε. Να δούμε πώς έχει η κατάσταση με την ατυχία του Δημήτρη, ώστε να συνεχίσουμε πιο ήρεμοι. Συνεχίζουμε", είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Και πρόσθεσε όσον αφορά τον τραυματισμό του Διαμαντίδη. "Ο κόσμος ήταν παγωμένος. Ήθελε πολύ χρόνο το παιχνίδι, έπρεπε να μπει ενθουσιασμός. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, βγήκε ενέργεια. Ανταποκρίθηκε κι ο κόσμος, βοήθησε τα παιδιά να κερδίσουν το παιχνίδι. Για τον τραυματισμό του δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εκτίμηση. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα. Είναι διάστρεμμα, τι βαθμού είναι θα μάθουμε αύριο".

Τέλος, όσον αφορά την κακή για μια ακόμα φορά εμφάνιση του Ούκιτς, ο Πεδουλάκης είπε: "Ο Ρόκο έχει συνηθίσει διαφορετικά, αλλά κάνει προσπάθεια. Σήμερα δε βοήθησε τον εαυτό του, γιατί έπειτα time out του δώσαμε λύσεις. Παίζει περισσότερο με παρόρμηση, παρά με μυαλό. Μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά έπειτα time outs δε μπορεί. Θέλει να βελτιώσει αυτό. Έκανε καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Ενθουσιάστηκε, παρασύρθηκε και δεν πήγε σωστά η μπάλα έπειτα δύο time outs. Θα τον βοηθήσουμε, θα ανταποκριθεί".