Show Ρογκαβόπουλου και 2η θέση η ΑΕΚ!

211638,

Με απρόσμενο πρωταγωνιστή τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, που ήρθε από τον πάγκο και αφύπνισε την ομάδα του από τα μέσα της δεύτερης περιόδου, η ΑΕΚ επικράτησε 83-72 της αδιάφορης Άνβιλ και σφράγισε τη 2η θέση του ομίλου της στο Basketball Champions League.

Γιαννακόπουλος: «Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι, αρκεί αυτό να μείνει και στο δεύτερο ημίχρονο»

giannakopo 0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι (6/12), έκανε λόγο για το «φως που κερδίζει πάντα το σκοτάδι» και κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει και να προστατέψει την ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

«Για ένα νέο σερί...»

kifisia osfp front

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το απόγευμα της Δευτέρας στην Κηφισιά, με στόχο να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί ύστερα από την ήττα που υπέστη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Αναντολού Εφές.

«Υπερήφανος που ανήκω στην ΑΕΚ»

zdovc front

Το χρονικό ένος προαναγγελθέντος γάμου έλαβε τέλος! Ο Γιούρι Ζντοβτς αποτελεί τον νέο προπονητή της ΑΕΚ για τα επόμενα 1,5+1 χρόνια, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

«Παρά την κούραση, είχαμε ενέργεια»

tzortzevits front

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά και στα τέσσερα επιθετικά φάουλ του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.