"Αποχωρώ"


Βόμβα στον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει την άμεση αποχώρησή του από την ΚΑΕ!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον λόγο της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που ππρογραμμάτισε για το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την ώρα που πήρε το λόγο, επιτέθηκε στον θείο του Θανάση και τους ανθρώπους του επειδή "μου έδωσαν λανθασμένα οικονομικά στοιχεία για την ΚΑΕ, χρωστούσαν σε πολλούς και γι' αυτό έφυγε ο Ομπράντοβιτς", ανακοίνωσε ότι "δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τα καταφέρω, αντέχω πολλά αλλά όχι και την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να συνεχίσω" και πριν δακρύσει και τελειώσει την συνέντευξη είπε ότι "παραχωρώ τις μετοχές στον Θανάση Γιαννακόπουλο και αν δεν τις θέλει, θα τις δώσω στον ερασιτέχνη".

Οι απροσδόκητες εξελίξεις που ταράζουν συθέμελλα τον σύλλογο και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, έπεσαν σαν "βόμβα" και οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν από λεπτό σε λεπτό και να είναι δραματικές.

Στο γήπεδο ο Δημήτρης

Οι μεσημεριανές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, φέρνουν το αποψινό ματς με τη  Φενερμπαχτσέ σε δεύτερη μοίρα. Τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σίγουρα ξάφνιασαν και τα μέλη της ομάδας. Το ενδεχόμενο να παρατηρηθεί αποπροσανατολισμός φοβάται ο Αργύρης Πεδουλάκης, που προσπαθεί να αφήσει ανεπηρέαστο το κλίμα για τον αγώνα. Κεντρικό πρόσωπο της συνάντησης πλέον δεν θα είναι ο Μάικ Μπατίστ, που με την επιστροφή του στην Αθήνα, (πέρα από τη δική του ταλαιπωρία) προκάλεσε, άθελά του, τεράστιο θέμα, αλλά  ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θ’  αφουγκραστείς και τις αντιδράσεις του κόσμου.  Από την άλλη πλευρά, ο θιγόμενος από τις δηλώσεις του ανιψιού, Θανάσης Γιαννακόπουλος, κρατά κλειστό το στόμα του, προφανώς για να εκτονωθεί κάπως η κατάσταση. Άγνωστο όμως είναι αν δώσει το παρών του στο γήπεδο.