Βολές από τον Σπανούλη!

spanoylis-aigli

Μια διαφορετική διάσταση θέλησε να δώσει ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου μεταξύ των παικτών και των προπονητών της Α1. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό μπάσκετ εξηγώντας ότι «πιο κάτω δεν πάει...»

«Σήμερα είμαστε εδώ, αλλά δεν ξέρουμε καν εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι απαράδεκτο και υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο το άθλημα. Πώς είναι δυνατόν αυτό το άθλημα, με τις τόσες επιτυχίες, να μην ξέρει εάν θα ξεκινήσει. Δεν έχουμε καν μια μπασκετική εκπομπή. Δεν έχουμε πρόγραμμα» δήλωσε αρχικά ο Σπανούλης και συνέχισε:

«Ξεκινάει η Ευρωλίγκα κι εμείς δεν έχουμε δώσει ούτε ένα ματς. Να δούμε επιτέλους τι θα γίνει. Δεν είμαι υπεύθυνος. Εγώ παίζω μπάσκετ. Αν ήμουν υπεύθυνος θα έκανα τα πάντα για να λυθεί το θέμα. Να σταματήσουμε να υποβαθμίζουμε το πρωτάθλημα. Πιο κάτω δεν γίνεται να το πάμε».

Και κατέληξε λέγοντας: «Πως θα μείνουν οι διεθνείς εδώ. Ας προσπαθούσαν να λύσουν τα προβλήματα το καλοκαίρι. Δώρο-άδωρο να προσπαθούν να τα λύσουν την τελευταία βδομάδα».