Κανένα θέμα με Ντόρσεϊ!

dorsei-walkman

Μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής (30/9) υπήρχαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Τζόι Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό! Αιτία στάθηκε ένα μήνυμα του Αμερικανού στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Μέχρι που έσπευσε ο ίδιος να σβήσει οποιαδήποτε αμφιβολία...

«Η ζωή μου: Κανένας δεν θα μπορούσε να μου πει ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι η ζωή μου θα ήταν τόσο αγχώδης. Θα άφηνα την φήμη, τα λεφτά, τα πάντα για… «Οικογένεια πάλι μαζί», «Οι αγαπημένοι εδώ», «Κάποιον να μιλήσω», «Να ξημερώσει», «FoodStamps» (φιλανθρωπικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ με αυτό το όνομα), «Redlight-Greenlight», «Hiding-Ghost-Skee» (παιχνίδια που προφανώς έπαιζε μικρός)» ανέφερε χαρακτηριστικά και έκτοτε προκλήθηκε πραγματική αναστάτωση!

Μία ξαδέρφη του προσπάθησε να τον παρηγορήσει, αλλά η απάντηση του Ντόρσεϊ ήταν... αφοπλιστική: «Κλαίω κάθε γ...η νύχτα, ευχόμενος αυτό να ήταν ένας εφιάλτης. Μετά ξυπνάω γεμάτος απογοήτευση». Οι φίλοι του Ολυμπιακού του έστελναν από τη πλευρά τους μηνύματα συμπαράστασης θέλοντας να τονώσουν την ψυχολογία του. Μια πρώτη ερμηνεία στα λεγόμενα του Αμερικανού σέντερ ισοδυναμούσε με νοσταλγία της πατρίδας και των δικών του ανθρώπων ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή στην Αμερική. Ήταν όμως έτσι;

Ο Ντόρσεϊ αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να είναι ενήμερη από την πρώτη στιγμή και να βρίσκεται δίπλα στον παίκτη. Αρχικά και οι δύο πλευρές ξεκαθάριζαν ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από την ομάδα, αλλά εκείνος φρόντισε να το πει με τον...δικό του τρόπο, ευχαριστώντας τον Μίλαν Τόμιτς:

«Πρώτα από όλα: Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φιλάθλους που άφησαν σχόλια υποστήριξης μου σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για εμένα, κατά την οποία αντιμετωπίζω οικογενειακά θέματα. Θέλω οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να ξέρουν πως 'είμαι Ολυμπιακός, η καρδιά μου είναι  στην Αθήνα και όταν ματώνω, ματώνω κόκκινα'. Θέλω να ευχαριστήσω τον θρύλο του Ολυμπιακού Μίλαν Τόμιτς που άκουσε τα οικογενειακά μου προβλήματα και με βοήθησε να τα μετατρέψω σε κίνητρο» ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση του Ντόρσεϊ λίγες ώρες μετά τον αγώνα με την Ζαλγκίρις.