«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Στο κεκλεισμένο των θυρών ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Ρέθυμνο (19:00 ET1), στο ματς που ολοκληρώνει την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες δεν υποτιμούν τον αντίπαλο τους και θέλουν να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φτάσουν στη νίκη.

Ο Μίλαν Τόμιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε: «Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και το ένα κρίσιμο ματς διαδέχεται το άλλο. Το ματς με το Ρέθυμνο δεν θα κρίνει κάτι, αλλά σίγουρα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ο ΑΓΟΡ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και εντός, αλλά και εκτός έδρας. Τους αρέσει πολύ να παίζουν γρήγορα με πολλά σουτ από μακρινή απόσταση και κυρίως από το τρίποντο. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα 40 λεπτά του ματς. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ και να πάρουμε ακόμη μια νίκη. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ούτε λεπτό το παιχνίδι με την Κίμκι γιατί τότε θα έχουμε πρόβλημα».

Ο Στράτος Περπέρογλου επισήμανε με την σειρά του: «Η αλήθεια είναι πως το ματς με το Ρέθυμνο είναι μεταξύ δύο πολύ κρίσιμων αγώνων για εμάς. Αυτόν με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και αυτόν που έρχεται με την Κίμκι. Πρέπει λοιπόν να αποφύγουμε την παγίδα και να μην σκεφτόμαστε τι έγινε στην Τουρκία, αλλά ούτε και το παιχνίδι με την Κίμκι για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας. Το Ρέθυμνο αξίζει σεβασμό και το έχει δείξει πως και εντός, αλλά και εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα σκληρό και παλεύει κάθε παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να σταματήσουμε τον ρυθμό τους».