Κρίνεται στο CAS το Ολυμπιακός-Σιένα!

 

Το θέλουν, το παλεύουν, το κυνηγούν! Στον Ολυμπιακό δεν παραδίδουν εύκολα τα όπλα όσον αφορά το παιχνίδι με τη Σιένα στο ΣΕΦ και έφτασαν μέχρι το CAS προκειμένου να δικαιωθούν. 

Όπως ανακοίνωσε το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν προκειμένου να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο από το ματς του ΣΕΦ. 

Το CAS θα συνεδριάσει στις 22 του μήνα και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινώσει και την απόφασή του.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει πως «το Δικαστήριο έχει δώσει χαρακτήρα επείγοντος στην υπόθεση και προχωρά στις απαραίτητες διαδικασίες με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωλίγκας και της Σιένα, που είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου του 2013 στη Λωζάνη, ενώ η τελική απόφαση θα γνωστοποιηθεί πριν το τέλος του μήνα»

Στο μεταξύ στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει πίσω τους τη μέτρια εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδο και κοιτάζουν μόνο την αναμέτρηση με την Μακάμπι την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη και δυνατή ομάδα, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και μας νίκησε στο πρώτο ματς. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα τους, αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση»δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ και συνέχισε:

«Δεν με εξέπληξε η νίκη τους επί της Σιένα. Με είχε εκπλήξει… η νίκη της Σιένα στο ματς του πρώτου γύρου, του ΤΟΡ16. Η πτώση των Ιταλών στο β’ γύρο έχουν να κάνουν και με τον τραυματισμό του Τόμας Ρες, ενός πολύ σημαντικού παίκτη».

Όσο για τον Ντορόν Πέρκινς τον οποίο είχε παίκτη στην Μακάμπι; «Θα είναι δύσκολο να δούμε απέναντι μας τον Πέρκινς, παίκτης που ήταν παραμένει ένα κομμάτι μας. Που μας έδωσε το σώμα του, την καρδιά του, ό,τι είχε και δεν είχε».