Πέρασε από την Πάτρα με Μπόγρη, «Παπ» και... ρεκόρ V-Span!

2057346 1

Αν και στα τελευταία λεπτά κινδύνευσε να βρεθεί προ εκπλήξεως χάνοντας διαφορά 14 πόντων, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα (77-80), ο οποίος αστόχησε σε τρίποντο παράτασης στο φινάλε.

Οι παίκτες του Γιατρά κατάφεραν να γυρίσουν την αναμέτρηση, με την διαιτητική τριάδα πάντως να είναι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές στο τέλος της αναμέτρησης.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν λάθος στην επαναφορά, γίνεται καθαρό φάουλ στον Παπανικολάου όμως ο Αναστόπουλος, Ψαριανός και Πουρσανίδης δίνουν πάτημα γραμμής στον Έλληνα φόργουορντ και την ευκαιρία στον Προμηθέα να ισοφαρίσει.

Οι Πατρινοί δεν κατάφεραν την ολική επαναφορά και ο Ολυμπιακός απέδρασε από το «Δημήτρης Τόφαλος» με ένα σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα για την κούρσα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Κώστας Παπανικολάου με 17 πόντους ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσαν οι Σπανούλης (16) και ΛεΝτέι (18) με το Μπόγρη να ξεχωρίζει και πάλι με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους ο Κασελάκης είχε 20 πόντους και ο Έλις 17, με τον Λίποβι να είναι στο τέλος ο μοιραίος για την ομάδα του Γιατρά.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 35-41, 52-57, 77-80