Για μια θέση στο... παρκέ

Μπορεί να προέχει το παιχνίδι στην Πόλη απέναντι στην Μπεσίκτας, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν ήδη στο μυαλό του και το κρίσιμο ματς με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. 


Γι’ αυτόν τον λόγο δίνει την ευκαιρία σε έναν φίλο του Ολυμπιακού να κερδίσει μια διπλή πρόσκληση προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι με κάποιον φίλο ή φίλη του μέσα από το παρκέ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc) διοργανώνει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό για τους φίλους της ομάδας.

Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (7/3/2013 – 21:45) από την πρώτη… γραμμή και επιπλέον να φωτογραφηθεί με τον Κάιλ Χάινς πριν το τζάμπολ του αγώνα για την 10η αγωνιστική του Τοπ-16 της Ευρωλίγκα.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν κάνει ή θα κάνουν LIKE στη σελίδα μας στο FB, συμπληρώνοντας απλά την ειδική φόρμα με τα προσωπικά τους στοιχεία. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 έως και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 (12.00 μ.μ.) και ο νικητής θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας στο FB ύστερα από κλήρωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κάθε φίλος της σελίδας μας έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής στο διαγωνισμό»