Φοράει τα «ερυθρόλευκα» ο Πέρκινς!

 

Θέμα ωρών αποτελεί η ενίσχυση του Ολυμπιακού με τον παίκτη που θα καλύψει το «κενό» που άφησε ο σοβαρός τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη.


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ντόρον Πέρκινς αποτελεί τον «εκλεκτό» του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση του γκαρντ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τις επόμενες ώρες.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να μπει στο αεροπλάνο και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας. Άλλωστε τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ο Ολυμπιακός θα τρέξει να τον δηλώσει στην Ευρωλίγκα προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο του ΤΟΡ-16.

Λογικά δεν θα βρεθεί στην 12άδα της ομάδας στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ, κάτι που θα αναμένεται να γίνει στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς με την Μπεσίκτας εκτός έδρας. Ο 30χρονος παίκτης έγινε περισσότερο γνωστός από τη θητεία του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Ντόνετσκ. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κίνα για λογαριασμό της Φοσάν.

Κατά πάσα πιθανότητα χθες φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας έχοτνας στη νίκη με 114-104 επί της ΤιανΓιν 9 πόντους με 3/8 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.