Περπέρογλου: "Χρειαζόμουν μια αλλαγή"

Perpe1

Ο Στράτος Περπέρογλου πρόσθεσε πρόσφατα το όνομά του στην λίστα των αθλητών που αποφάσισαν να "μετακομίσουν" από τον ένα "αιώνιο" στον άλλο. Λίστα μεγάλη, αλλά με ιδιαιτερότητες για κάθε έναν που μπαίνει σε αυτήν. Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη του Ολυμπιακού, έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

"Το πιο δύσκολο κομμάτι, όταν επιλέγεις να αφήσεις έναν μεγάλο σύλλογο για τον ανταγωνιστή του είναι να πάρεις την απόφαση. Μόλις συμβεί αυτό, τα πάντα γίνονται πιο απλά οπότε δεν σου φαίνεται δύσκολο να βάλεις την φανέλα που είχες αντίπαλο.  Νιώθω πολύ καλά από την πρώτη ημέρα στον Ολυμπιακό και τα παιδιά με έχουν βοηθήσει σε αυτό. Περιμένω να παίξω στο ΟΑΚΑ, μίλησα και με τον Βασίλη, και γνωρίζω πως θα είναι περίεργο συναίσθημα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει κι έχω άλλα πράγματα μπροστά μου για να ασχοληθώ. Όταν θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό τότε θα ξέρω".

Ο διεθνής φόργουορντ εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφασή του: "Ένας από τους βασικούς  λόγους για την αλλαγή ομάδας ήταν ότι έπρεπε να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ήθελα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου ένα νέο περιβάλλον. Εννοείται βεβαίως ότι δεν μετανιώνω για καμία από τις επιλογές μου μέχρι τώρα. Όλα έχουν πάει καλά για μένα. Μετά από πέντε χρόνια πραγματοποιώ αυτό το φρέσκο ξεκίνημα στον Ολυμπιακό.  Για να είμαι ειλικρινής δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ τιμητικό πάντως ότι μία ομάδα η οποία ήταν αντίπαλός μου τόσα χρόνια να με θέλει. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω".