Απορρίφθηκε ο Λάνγκφορντ, «βλέπει» Λάντεσμπεργκ, Πάτερσον! (vids)

6565

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ανέυρεση παίκτη για να ενισχυθεί στην περιφέρεια και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει στραφεί στους Σίλβεν Λάντεσμπεργκ και Λαμάρ Πάτερσον. Απορρίφθηκε η περίπτωση του Κιθ Λάνγκφορντ!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει περισσότερο δύο περιπτώσεις παικτών, με τους Λάντεσμπεργκ της Εστουδιάντες και Πάτερσον που αγωνίζεται στην Τορίνο να βρίσκονται πρώτα στο μπλοκάκι του. Και οι δύο είχαν απασχολήσει τον Σφαιρόπουλο και το καλοκαίρι ωστόσο προτιμήθηκε τελική η περίπτωση του Χόλις Τόμπσον.

Ο Λάντεσμπεργκ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εστουδιάντες ωστόσο δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις σε περίπτωση που καταλήξει σε εκείνον ο προπονητής των Πειραιωτών. Ο Πάτερσον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τορίνο και να αποτελέσει πιο... βατή περίπτωση για τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα απορρίφθηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ, αν και αποτέλεσε τον πρώτο στόχο των «ερυθρολεύκων». Και αυτό διότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ ήταν απορίας άξιο το γεγονός ότι δεν βρήκε ομάδα στον έναν μήνα που είναι ελεύθερος στην αγορά.