Μπασκετοκρατορία!

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα για το 2012 και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς κορυφαίος προπονητής στην ετήσια ψηφοφορία του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικού Τύπου.

 Σύσσωμοι οι Ερυθρόλευκοι, με επικεφαλής τους διοικητικούς ηγέτες Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, αλλά παρόντα και τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, παρέστησαν στην εκδήλωση που έγινε... εντός έδρας, αφού φιλοξενήθηκε στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του ΣΕΦ και παρέλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις τους.

“Ολυμπιακός είμαστε, άρα δεν μπορούμε να στοχεύουμε κάτι λιγότερο από το πρωτάθλημα και το φάιναλ φορ”, είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. “Στο μπάσκετ κάθε δευτερόλεπτο μέχρι τη λήξη πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό κάναμε κι εμείς στον τελικό της Ευρωλίγκας και τελικά... τα καταφέραμε”, είπε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Σπανούλης.

Οσο για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος μετά την ομαδική βράβευση ανέβηκε και μόνος του για την ατομική, είπε ότι “είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα για μένα το ότι στη μόνη ομάδα στην καριέρα μου στην οποία δούλεψε δύο φορές κατέκτησα και τις δύο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τώρα με αναδείξατε κι εσείς ως τον κορυφαίο προπονητή της χώρας για την χρονιά που φεύγει. Αυτές είναι οι ευχάριστες στιγμές του αθλητισμού, αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι και οι στενοχώριες”.