Κλείνει Ότζο!

ojo

Στην προσπάθεια που κάνει ο Κολοσσός για να γλιτώσει οριστικά τον υποβιβασμό θα ενισχυθεί, όπως όλα δείχνουν, με έναν ακόμα γκαρντ. Το όνομά του; Μάικλ Ότζο (25, 1.95μ.) και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κύπρο.

Λίγο πριν φύγει από τον Κολοσσό ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε την εισήγησή του σχετικά με τον παίκτη που έψαχνε η ομάδα ώστε να ενισχυθεί, στην προσπάθεια που κάνει να διώξει οριστικά από πάνω της τον βραχνά του υποβιβασμού. Και απ' ό,τι φαίνεται έχει μπει στην τελική ευθεία της η απόκτηση του Μάικλ Ότζο.

Πρόκειται για έναν Άγγλο σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος έμαθε μπάσκετ στην Αμερική. Το 2011 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Λι, όπου στην τελευταία χρονιά σκόραρε κατά μέσο όρο 11 πόντους σουτάροντας με ποσοστό 40% στα τρίποντα. Κι αυτό ακριβώς, το καλό περιφερειακό σουτ, ήταν το βασικό στοιχείο που έψαχνε ο Κολοσσός.

Την επόμενη διετία ο Ότζο αγωνίστηκε στην αγγλική Πλίμουθ, όπου σκόραρε 22,5 πόντους ανά αγώνα με 44% στα τρίποντα, ενώ στη φετινή σεζόν έπαιξε στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσσού. Άφησε κι εκεί καλές εντυπώσεις, που προφανώς ήταν το διαβατήριό του για την Α1.

Η μεταγραφή του στον Κολοσσό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, φαίνεται όμως πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο.