Βλέπει πάλι Νάτζφεϊ!

nadjfeji

Η ανάγκη να καλυφθούν τα κενά μέσα στη ρακέτα και η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA αναγκάζουν τον Κολοσσό να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Στέφαν Νάτζφεϊ στη Ρόδο!

 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κουκουλά έχει αφήσει κενό στη ρακέτα του Κολοσσού, το οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να καλύψει. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις που είχε λάβει πριν δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας, η οφειλή προς τον Βασίλιεβιτς δεν έχει διευθετηθεί και η FIBA εξακολουθεί να έχει σε ισχύ την απαγόρευση διεθνών μεταγραφών.

Επειδή όμως η ανάγκη να αποκτηθεί ψηλός είναι επείγουσα, ο Πρίφτης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Στέφαν Νάτζφεϊ. Ο Σέρβος φόργουορντ (34, 2.02μ.) έπαιξε και πέρυσι στον Κολοσσό, στο μεταξύ ωστόσο δεν έχει βρει άλλη ομάδα για να δουλέψει. Αυτό σημαίνει ότι η ελευθέρας του βρίσκεται στην ΕΟΚ, επομένως μπορεί να παίξει ξανά στην ομάδα της Ρόδου. Αν δεν αρθεί σύντομα η απαγόρευση, λογικά θα δρομολογηθεί η απόκτησή του.