Με χίλια ζόρια ο Πανιώνιος

milbourne

Το Χάρο με τα μάτια του είδε ο Πανιώνιος πριν καταφέρει να παραμείνει αήττητος νικώντας με 69-62 στη Νέα Σμύρνη τα Τρίκαλα, που έχασαν δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

 

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και για αρκετή ώρα η μια ομάδα το έδινε στην άλλη. Ο Πανιώνιος φάνηκε πιο ψύχραιμος, είχε και την ώθηση του κόσμου του, εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία των Τρικάλων και τελικά πήρε τη νίκη που ήταν και το μόνο πράγμα που μπορεί να κρατήσει από αυτό το παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν είχε εύκολο έργο. Προηγήθκε με 15-10 στο δεκάλεπτο και με 34-28 στη  ανάπαυλα, αλλά οι διαφορές ήταν εύθραυστες βάσεις της εικόνα των δύο ομάδων.

Τα Τρίκαλα το πίστευαν, ο Εβανς που είναι ο μοναδικός από τους ξένους του που στέκεται αξιοπρεπώς, πήρε την ομάδα πάνω του και στο 26' προηγήθηκαν με 42-38. Ο Πανιώνιος αντέδρασε, στη λήξη του δεκαλέπτου ήταν και πάλι μπροστά με 47-44, αλλά πλέον όλοι είχαν καταλάβει ότι εξελισσόταν ένα ντέρμπι.

Το 49-51 στο 32' χτύπησε καμπανάκι για τον Πανιώνιο, η είσοδος των Καββαδά και Μπατή τον αφύπνισε και μια τεχνική ποινή στο Εβανς τον... έσωσε. Μέσα σε τρία λεπτά βρέθηκε μπροστά με 57-51, οι φιλοξενούμενοι αγχώθηκαν κάνοντας βεβιασμένες και άστοχες προσπάθειες και έτσι, έστω και δύσκολα, ο Πανιώνιος έφτασε στην επικράτηση με το τελικό 69-62.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: http://wave.sports-comm.gr/esake/flashlive/matchcenter.php