Η αποστολή της Εθνικής που ταξίδεψε στο Ηράκλειο, «αναμονή» για Ιτούδη-Καλάθη

itoy

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής που βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τη Λετονία (11/11, 19:00), ενώ τόνισε πως θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τους παίκτες της EuroLeague, εν αναμονή της ενσωμάτωσης του Δημήτρη Ιτούδη και του Νικ Καλάθη.

H Εθνική ομάδα κοιτάζει το επερχόμενο ματς με την Λετονία (11/11, 19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο με την αποστολή της «γαλανόλευκης» να γίνεται γνωστή μέσω της ΕΟΚ.

Εκείνοι που δεν ακολούθησαν την αποστολή καθώς "κόπηκαν" μετά και την τελευταία προπόνηση της ομάδας είναι οι Χρήστος Σαλούστρος, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης. Κατ' επέκταση, οι παίκτες που ταξίδεψαν στο Ηράκλειο ήταν: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Η ενημέρωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως το πρωί της Παρασκευής (11/11) ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, και ο Νικ Καλάθης θα ενσωματωθούν στην ομάδα, την ώρα που "ανοιχτό" παραμένει το ενδεχόμενο παρουσίας του Μιχάλη Λούντζη, ενώ θα υπάρξει και νέα ενημέρωση για λοιπούς αθλητές ομάδων της EuroLeague.