Στο «ψυγείο» η διαιτητική τριάδα του τρίτου τελικού

spanoulis olympiakos 678x381

Η ΚΕΔ αποφάσισε να βάλει στο "ψυγείο" τους διαιτητές του δεύτερου τελικού (Αναστόπουλο, Κορομηλά, Μάνο) για την τελευταία φάση του αγώνα και τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη με αποτέλεσμα η ΚΕΔ να δεχθεί τα βέλη λη «αιωνίων".

Την Τρίτη (24/5) έγινε η κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΚ για τους διαιτητές του τρίτου και τέταρτου τελικού, με την απόφαση να τον αποκλεισμό των τριών διαιτητών του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς, σε ΣΕΦ (26/5, 19:30) και ΟΑΚΑ (29/5). Οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μάνος τιμωρήθηκαν για την τελευταία φάση στο ΟΑΚΑ και τα βήματα του Σπανούλη πριν εκτελέσει από τα 6,75 και να χαρίσει την νίκη στους Ερυθρόλευκους.

Η τιμωρία έφερε αντίδραση στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, με τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κλήρωση, Χρήστο Σταυρόπουλο να εξαπολύει δριμεία επίθεση στους επικεφαλής της ΚΕΔ.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού βρέθηκαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος κρατώντας χαμηλούς τόνους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ΚΕΔ .

Τιμωρία Φούφη-Γκόντα για το ΑΕΚ-Αρης.

Τιμωρήθηκαν και οι διαιτητές του δεύτερου μικρού τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αρη στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα τιμωρήθηκαν οι Γκόντας και Φούφης για τις αποφάσεις τους στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι των τελικών της Α1 Ανδρών:
3ος αγώνας

Τετάρτη 25/5

Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης-ΑΕΚ Χριστοδούλου-Σχινάς-Σταματόπουλος (Τανατζής/Δροσόπουλος)

Πέμπτη 26/5

ΣΕΦ 19.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πηλοϊδης-Καρακατσούνης-Παναγιώτου (Μουζάκης Στ./Βιδάλης)

4ος αγώνας

Σάββατο 28/5 (αν χρειαστεί)

ΟΑΚΑ 19.00 ΑΕΚ-Άρης Πηλοϊδης-Καρακατσούνης-Παπαπέτρου (Μαύρος/Άκελ)

Κυριακή 29/5

ΟΑΚΑ 19.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χριστοδούλου-Σχινάς-Μητσόπουλος (Ελευθεριάδης/Ντίνος)