Ζητάει εξαίρεση Διαμαντή ο Άρης!

2023954

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για τον αγώνα με το Περιστέρι στην οποία επιτίθεται στον δεύτερο διαιτητή, Παναγιώτη Διαμαντή.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης σημειώνει ότι θα ζητήσει την εξαίρεσή του από την ΚΕΔ για τους αγώνες της ομάδας. «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού μελετήσαμε με ηρεμία το βίντεο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 18/11/2018, διαπιστώσαμε σωρεία λαθών (λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις), σε βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή με αποκορύφωμα τα τρία φάουλ, με τα οποία λανθασμένα χρεώθηκε ο αθλητής μας, Lucky Jones.. Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μεροληπτούσε σε βάρος της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όμως, σεβόμενη το άθλημα και την ιστορία της, επέλεξε να μην πράξει το παραμικρό, εμπιστευόμενη τους Έλληνες Διαιτητές και την Ε.Ο.Κ..

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον ΑΡΗ και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, αποφασίσαμε και σήμερα (20/11) απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ως ο κ. Παναγιώτης Διαμαντής να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες της ομάδας μας», αναφέρει.