Κέρδισε την πρώτη... μάχη ο Άρης!

Η ΚΑΕ Άρης κέρδισε την πρώτη δικαστική μάχη καθώς πήρε προσωρινή διαταγή από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

 Η δικάσιμος ορίστηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 2013. Μέχρι τότε «παγώνουν» όλες οι υποθέσεις που αφορούν τελεσίδικες ή όχι αποφάσεις για οφειλές προς παίκτες αλλά και προς το δημόσιο. Με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ κέρδισε ουσιαστικά πολύτιμο χρόνο για να διαπραγματευτεί σε άλλη βάση με τους πιστωτές της.

Έγινε ένα πρώτο βήμα όμως από δω και στο εξής θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη δουλειά και προσπάθεια από τα μέλη της διοίκησης προκειμένου να επιτευχθούν διακανονισμοί με το 60% των πιστωτών και να εκπληρωθούν όλοι οι όροι που θέτει το άρθρο 99.

Να σημειωθεί πως οι νομικοί της ΚΑΕ πήραν στα χέρια τους την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία τους επιτρέπει να συνεχίσουν τις διαδικασίες για υπαγωγή στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του άρθρου 99. Τα πάντα ωστόσο θα κριθούν στις 22 Φεβρουαρίου όταν και αναμένεται η οριστική απόφαση για την υπαγωγή ή όχι της εταιρείας στην ειδική ρύθμιση του πτωχευτικού κώδικα.