• ΑΕΚ
  • Posted

Ξανά... πονοκέφαλος για τον Σάκοτα

 

milosevic

Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές του Eurocup, ΑΕΚ εξακολουθεί να αγνοεί την έννοια της λέξης «νίκη» καθώς μετράει δύο ήττες σε ισάριθες αναμετρήσεις με Κράσνι και Γαλατασαράι. 

Εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι το παιχνίδι με την Νίζνι στο ΟΑΚΑ (28/10, 19:00) αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα αν και εφόσον θέλει να διατηρήσει ελπίδες για πρόκριση στο Last 32 της διοργάνωσης.

Βέβαια τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Ντράγκαν Σάκοτα αφού εκτός του Ντούσαν Σάκοτα, ενδέχεται να μην έχει στην διάθεσή του και τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος φόργουορντ έχει πρόβλημα στο μάτι αφού μετά την εξέταση του Διευθυντή του Οφθαλμολογικού τμήματος της Ευρωκλινικής Μιχάλη Χριστοδουλίδη, διεγνώσηθη οίδημα με αιμάτωμα.

Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Νίζνι είναι εξαιρετικά αμφίβολη και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, η ΑΕΚ θα μείνει... ξεκρέμαστη στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Στο μεταξύ, το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη άρχισε να συζητείται έντονα στις τάξεις της «Ενωσης», όπως και αυτό του... Δημήτρη Μαυροειδή!