«Έχω την ικανότητα για το ΝΒΑ»

Στην περίπτωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας κάποιας ομάδας του ΝΒΑ κι όχι μόνο αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην καταλανική τηλεόραση κι αναφέρθηκε στο μέλλον του, στη θητεία του στον Παναθηναϊκό αλλά και στην Ευρωλίγκα.

Αρχικά ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να κάτσει στην άκρη του πάγκου μίας ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, ο «Ζοτς» υπογράμμισε: «Σκέφτομαι το ΝΒΑ και θεωρώ ότι έχω την ικανότητα για να εργαστώ εκεί».

Στη συνέχεια σχολίσε την Ευρωλίγκα και το αν μελλοντικά θα έπρεπε να πάρει μία μορφή παρόμοια με το ΝΒΑ. «Θεωρώ ότι το μέλλον περιλαμβάνει μία Ευρωλίγκα η οποία θα είναι κλειστή και θα παίζουν συγκεκριμένες ομάδες».

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα 13 χρόνια που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον 53χρονο κόουτς να τονίζει: «Ένας από τους λόγους που έμεινα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ήταν ότι καταφέραμε να κερδίσουμε πολλά. Συνολικά στα 13 χρόνια παίξαμε σε 29 τελικούς και βγήκαμε νικητές στους 23».