• ΑΕΚ
  • Posted

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Γκριν

taurin green1

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να λογίζεται ο Τορίν Γκριν, ο οποίος επιστρέφει στους «κιτρινόμαυρους» ύστερα από 6 χρόνια και δη από τη σεζόν 2009-2010.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο παίκτης αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο μάτι, αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση τον περασμένο Νοέμβριο και έκτοτε παραμένει ανενεργός.

Αν και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας την επόμενη Πέμπτη. 

Βέβαια προέχει το παιχνίδι στην Καβάλα, με τον Σλοβένο προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (12/02), με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 12:00. Μετά το τέλος της θα ακολουθήσει γεύμα σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων και κατόπιν η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για Καβάλα.