• ΑΕΚ
  • Posted

«Εξετάζει» Γκριν η ΑΕΚ

taurean Green

Σε έναν... παλιό γνώριμο στρέφει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ. Ο λόγος για τον Ταουρίν Γκριν, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας τη σεζόν 2009-10!

Σύμφωνα με πληροφορίες του BasketNews οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα. Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, αλλά μέχρι στιγμής ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίζονταν στην Αβελίνο φαίνεται πώς κερδίζει έδαφος.

Το μεγάλο «αγκάθι» έχει να κάνει με ένα πρόβλημα τραυματισμού στο μάτι, το οποίο τον έχει κρατήσει εκτός δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο. Ο ίδιος βεβαιώνει ότι είναι σε κατάσταση να παίξει, κάτι που θα φανεί αν και εφόσον συμφωνήσει με την ΑΕΚ και περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Πάντως πρόκειται για παίκτη-σκόρερ (29χρ., 1.85μ.), γρήγορο, καλό σουτέρ και αρκετά διεισδυτικό. Σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά αν είναι 100% υγιής ωστόσο δεν θεωρείται και από τους... πλέον αξιόπιστους αμυντικούς. Και αυτό είναι κάτι που έχει ως πρώτο στην φιλοσοφία του ο Γιούρι Ζντοβτς.

Το καλό είναι ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (σ.σ. Γεωργίας) και δεν πρόκειται να «πιάσει» θέση ξένου στο ρόστερ της ΑΕΚ. Κάτι που αποτελεί σύμμαχο στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αφού θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση Αμερικανού φόργουορντ! Ο Γκριν στην πρώτη του ιητεία στην ΑΕΚ μέτρησε κατά μ.ο. 15,25 πόντους και 3,5 ασίστ, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν είχε 10,7 πόντους και 6,8 τελικές πάσες σε κάθε ματς.