Βατούτιν: «Μας πρότειναν τον Πρίντεζη»

vatutin

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησε σε μια μοναδική αποκάλυψη μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport-express.ru» αφούυποστήριξε ότι ουδέποτε η ομάδα του ζήτησε τον Πρίντεζη, αλλά ότι ο ατζέντης του παίκτη ήταν εκείνος που τον πρότεινε στους Ρώσους.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως το θέμα του Πρίντεζη δεν είχε να κάνει με την επέκταση του συμβολαίου του Βίκτορ Χριάπα. Αυτό είναι μία ιστορία… φαντασίας. Όσον αφορά τώρα τη μεταγραφή του Πρίντεζη, η πρόταση δεν ήταν από εμάς. Μας προτάθηκε από τον μάνατζέρ του, αλλά δεν μας έκανε για δύο λόγους: το συμβόλαιό του, αλλά και η ρήτρα που θα έπρεπε να καταβάλουμε στον Ολυμπιακό» ήταν τα λόγια του Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος μίλησε και για τη συνέχεια:

«Οι στόχοι της ΤΣΣΚΑ για την επόμενη σεζόν και φέτος είναι οι ίδιοι. Να πάρουμε τη VTB League και να φτάσουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Δημήτρη Ιτούδη για να χτίσει ένα ισορροπημένο σύνολο ανάμεσα στους παίκτες. Επίσης, μπορώ να πω πως αποκτήσαμε όποιον θέλαμε φέτος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν το πρόβλημα τα χρήματα, αλλά υπήρχαν γεωγραφικοί και πολιτικοί λόγοι».